Logó
Képzések

Digitális Nomádok Nemzetközi Adózása

Digitális Nomádok nemzetközi cége, bankszámlája és adózási helye
Szerző: Zakonyi Bence

A kurzusról

Digitális Nomádok Nemzetközi Adózása és Törvényesen Adómentes Vállalkozása

Digitális Nomádként egy másik országba költöznél vagy nyakadba vennéd a világot? És azt már tudod hogy hol és mennyit adót fogsz fizetni? Vagy egyáltalán nem akarsz fizetni, csak szabadon élni, mint a madár?

A nemzetközi adózási rendszer rengeteg lehetőséget kínál, de az egyes országok már nem akarják elengedni a nomádjaikat. Nem mindegy, hogy mi a tevékenységed, hogyan kapod meg a pénzed, hová adózol, hol vagy te és hol van a bankod.

Minden egyes digitális nomád helyzete különbözik, de vannak olyan alapismérvek, amelyek segítségével vagy nagyon kevés vagy semennyi adót sem kell fizetned és közben nyugodtan alhatsz. De készen állsz-e arra, hogy megfizesd a szabadságod árát?

Nagyon kevés elmélet és rengeteg gyakorlati példa segítségével szeretnélek elkalauzolni a “tiltott gyümölcsök” világába:

  • Melyek a nemzetközi adózás alapismeretei, amelyeket mindig észben kell tartanod?
  • Hogyan tudsz előre tervezni, még akkor is, ha még egy filléred sincs?
  • Milyen adózási lehetőségeid vannak, ha egy országban maradsz és mi történik, ha valódi nomáddá válsz?
  • Milyen cégformát érdemes választanod vagy kell-e egyáltalán cég?
  • Hogyan jutsz a pénzedhez, milyen bankszámlára van szükséged?
  • Melyik országok engednek szabadon, adómentes életet élni az EU-ban és azon kívül?

Az ördög mindig részletekben rejtőzik és te nem hibázhatsz egyszer sem! Nem kérek mást tőled, csak figyelj oda, mert gyakorlati tudást adok neked, kizárólag törvényes lehetőségekről. Mindegy, hogy mi a projekted vagy hivatásod, csak akkor tudsz helyesen dönteni, ha az ismeretek birtokában vagy.

Zákonyi Bence vagyok. Pályámat újságíróként kezdtem, kaptam Camera Hungária díjat, mint az év televíziós riportere. Aztán a világ vezető ingatlanos cégénél voltam PR igazgató, utolsó állásom alkalmazottként tanácsadói poszt volt a legnagyobb könyvvizsgáló megbízásából egy EU-s ügynökségnél. Tíz éve vagyok digitális nomád, ez idő alatt családommal hét országot váltottunk. A szakterületem bevándorlási, cégalapítási  és adózásjogi lehetőségek kutatása, elemzése, különösen az offshore és a helyfüggetlen munkavégzési szektorokban.

A legjobb képzések a témában

Első Bevételem Digitális Nomádként Tech Tudás Nélkül
Tech tudás nélkül
Digitális Nomádok
Digitális Nomádok
Válj Te is Digitális Nomáddá!
85
7 900 Ft
Első Bevételem Digitális Nomádként Tech Tudással
Online Tapasztalattal
Digitális Nomádok
Digitális Nomádok
Válj Te is Digitális Nomáddá!
31
9 900 Ft