Logó
Képzések

5 tipp hogyan vonzz több látogatót a weboldaladra!

Gyere és érjük el együtt, hogy több látogató érkezzen a weboldaladra!
Szerző: Ferge Balázs

A kurzusról

Több látogatóra van szükséged a weboldaladon? Nem szeretnél kiszolgáltatottá válni a hirdetéseknek?

Ez a minikurzus azok számára készült, akik szeretnék weboldaluk forgalmát növelni hirdetések nélkül vagy éppen túl drága az Adwords hirdetés és szeretnék csökkenteni a kiadásokat. Hiszen egy jól optimalizált weboldalt olcsóbban tudsz hirdetni. Mindegy, hogy webáruházad vagy blogod van vagy esetleg szolgáltatást vállalsz.

Néhány alapvető fontosságú eszközt mutatok be és hasznos infót adok át, hogy Te is elkezdhesd weboldaladat optimalizálni. Egy sikeres weboldalra több helyről érkeznek a látogatók. A közösségi médiából, hirdetésekből, ajánlásokból és a keresőből. Most itt a lehetőség, hogy a Google keresések nagy része a Te weboldaladra érkezzen! Ismerd meg azokat az alapvető információkat, amik nélkül nincsen sikeres keresőoptimalizálás!

Ha szeretnél átfogó és alapos SEO tudást szerezni az alapokról, akkor ajánlom a "Több látogató, több vevő a weboldaladra SEO eszközökkel" kurzusomat is!

A Digitális Nomád életforma mindenki álma! Ki ne szeretne szabadon utazgatni a világban és a világ bármely pontjáról online dolgozni, ahol épp kedve van?! Ehhez szükséges Digitális Nomád tudást sajátíthatod el ezekből a kurzusokból!

Videó készítés kezdőknek

Digitális nomádok nemzetközi adózása

A legjobb képzések a témában

Első Bevételem Digitális Nomádként Tech Tudás Nélkül
Tech tudás nélkül
Digitális Nomádok
Digitális Nomádok
Válj Te is Digitális Nomáddá!
84
7 900 Ft
Első Bevételem Digitális Nomádként Tech Tudással
Online Tapasztalattal
Digitális Nomádok
Digitális Nomádok
Válj Te is Digitális Nomáddá!
30
9 900 Ft